Vajina, kadınların hem cinsel organı hem de cinsel birlikteliklerini yaşadıkları alanlarıdır. Doğum sonrasında veya regl dönemlerini takip eden süreçlerde vajina açıklığı, olması gereken açıklık miktarından daha fazla olacaktır. Vajinanın genişliği veya büyüklüğü şeklinde adlandırılan bu durum, penisin vajina içerisine alındığında sürtünme yollu alacağı temas alanını azaltacaktır. Erkeklerin boşalma süreçlerini olumsuz olarak geriye atan, kadınların da eylemlerden aldıkları hislerle aralarına duvar örebilen bu durum çözülebilir olmuştur.

Hem kadın doğum uzmanları hem de jinekoloji uzmanları arasındaki ortak çalışmayla geliştirilmiş olan vajina daraltma pompaları, pratik şekilde kullanılarak vajinanın daha dar olmasını sağlar. Ayrıca her ilişki esnasında rahatlıkla takılacağı için de beğenilen ürünlerden olacaktır. Vajina daraltma pompası alınmadan önceyse; nasıl takılması gerektiği, kadınlardan hangilerinin takması gerektiği ve nereden alınabileceği, öğrenildikten sonra takılmalıdır.

 Kimler Kullanabilir?

 Vajina daraltma pompaları, sebep her ne olursa olsun sonuç bakımından vajina genişleme durumu yaşayan kadınlara yardımcı olacaktır.

 Bu sebeple, vajina daraltma pompası kullanabilecekler şunlardır:

 .Yaşının ilerleme kaydetmesinden dolayı deri yapısında sarkma oluşan ve bu sebepten dolayı vajina genişleme durumuyla karşı karşıya kalan kadınlar

 .Doğumunu normal doğum şeklinde gerçekleştiren ve doğum esnasında yardımcı makas kullanılarak açılma yapılan kadınlar

 .Hastalıkların kadınsal olarak yaşanmasıyla vajinada genişleme yaşanması durumunda

 .Regl günlerine bir hafta kala gerçekleşecek vajina genişlemesi döneminde birlikte olunacaksa

 .Kadınsal hormon olan östrojenin fazla salgılanması durumunda vajinal açıklık artarsa

 Vajina daraltma pompası kullanılabilir. Ayrıca doğum öncesi aşamada bulunan ve yaş olarak genç kesimde olan kadınların vajinalarını daraltmak için pompa kullanmalarına gerek yoktur. Çünkü hem genç olan vücut kendisini sürekli olarak eski formuna döndürecek hem de dokular sürekli onarımda olacaklardır.

 Nasıl Takılır?

 Vajina daraltma pompaları, cinsel sağlık gereçlerinden bir tanesi olduğu için kullanımına ilişkin kılavuzla birlikte satılır. Kılavuzun yanında bu ürünlerin satıcıları tarafından da ürünün nasıl takılacağı rahatça öğrenilecektir. İlk olarak alt kısmı da açık olan bir huniye benzeyen pompa, ortasından bastırılarak ve C harfi şeklini alacak şekilde katlanır. Elastik ve hafif kaygan olan ürün, vajina ağzından dört cm kadar içerisine takılır.

Dış tarafta penisin gireceği yer açık kalan pompa, kullanımı sonlandığında çıkarılacak şekilde yerleştirilmiş olur. Böylece kullanılarak vajina daraltma pompasından yararlanılacaktır. Ancak dört cm mesafeden daha iç kısma takılmak istenen pompaların içerde kalması ve cerrahi müdahaleyle çıkarılmak zorunda kalınması da mümkündür. Bu sebeple takıldığı mesafe doğru ayarlanmalıdır.

 Nereden Alınabilir?

 Vajinal açıklığından şikayetçi olan ve bu duruma çözüm için de vajina daraltma pompası kullanmaya karar veren kadınların satın alabilecekleri çok fazla satış yeri vardır. İlk olarak online eczaneler, mahrem yaşamın korunmasıyla ürünün gizli kargo şeklinde müşteriye teslimini sağlar.

Ayrıca bazı yüksek satış sahası olan eczaneler, cinsel ürünler ve fantezi gereçleri satan mağazalar ve sağlık kuruluşlarından jinekolojiyi de kapsayanlarında bu ürün bulunarak alınabilir. Yani hem internetten sipariş şeklinde hem de mağazaya gidilerek teslim alma şeklinde vajina daraltma pompaları elde edilebilecektir.

 Fiyatı Nedir?

 Cinsel gereklerden birisi olan vajina daraltıcı pompaların fiyatı, kampanya dönemi fiyatlar ve güncel fiyatlar şeklinde iki kategoride incelenmelidir. İlk olarak vajinal darlık ne kadar olsun isteniyorsa o ölçülerde ayrı ayrı pompalar bulunur. Kayganlaştırıcı içeren ve esneyebilen modellerin fiyatları da biraz yüksek olacağından sabit bir vajina daraltma pompası ücreti söylenemez.

Ayrıca satış yapan markanın da değeri fiyata yansıyacağından dolayı fiyat aralığı kırk ile iki yüz lira arasında değişecektir. İndirim yapıldığında daha uyguna ürün alınabilecekken, güncel dönemde ödenecek ücret iki yüz lirayı geçmez.

 Neden Alınmalıdır?

 İnsanların günlük hayatının stabil seyirde devam ediyor olması, heyecanın ve aksiyonun aranmasını doğurur. Bir karmaşa veya değişiklik olması, insanların o durumun üstesinden gelmek için emek harcamasına ve hayattan zevk alınmasına gebe olacaktır. Vajina daraltıcı olan pompalar da cinsellik stabil seyrinde giderken duyumsanan zevki yükselten, kalp atışlarını hızlandıran ve insanların duyumsayacak oldukları zevki benzersiz kılar. Böyle deneyimlerin cinsel süreçte yaşanmasıyla kadının da erkeğinde memnuniyet oranını artıracağından vajina daraltma pompaları kullanılmalıdır. Ayrıca cüzi sayılan ücretlerle cinsel ürün alabilmek de iyi hissettirecektir.