Günümüzde pek çok erkek, ereksiyon kaybı ya ada iktidarsızlık adı verilen hastalık türü ile uğraşmaktadır. Özellikle ilerleyen yaşlarda ve hatta 40 yaşından sonra görülme sıklığı artan iktidarsızlığın pek çok nedeni olabilir. İlerleyen tıp imkânları ile üretilen ilaçlar ile ve tarihin çok eski zamanlarından bu yana bilinen bitkisel ilaçlarla bu sorun kısmen ya da tamamen ortadan kaldırılabiliyor. İktidarsızlık ilaçları ile erkekler soruna artık kafasını takmıyor çözüm buluyor. Cinsel sağlık ilaçları soruna çözüm için sizi bekliyor.

İktidarsızlık İlacı Nedir?

Mevcut anlamda ereksiyon ilaçları veya iktidarsızlık ilaçları denildiğinde, her erkeğin başına gelebilecek olan sertleşme sorunlarının çözümü için kullanılan ilaç türleridir.Ereksiyon kaybının fizyolojik nedenlerle ortaya çıkması halinde kullanılan ve erkek cinsel organı olan peniste kan akışını artırarak ve cinsel ilişkiyi kolaylaştırarak sertleşmeyi sağlayan ilaçlardır.

Bu ilaçlar, peniste yaşanan ereksiyon kaybında, yani penisin yeteri kadar sertleşememesi durumlarında etkili rol oynayan ve bilimsel olarak faydaları ispatlanan ilaçlar olarak kullanılır. Cialis fiyat ve etki olarak memnuniyeti oldukça yüksek uzmanların da ilk önerdiği ürünlerden birisidir.

Sertleşme Haplarını Kimler Kullanabilir?

İktidarsızlık ilaçları, erkeklerde görülen sertleşme sorunlarına karşı etkili olarak doktor tavsiyesi ile kullanılır. Yaşanan sorun karşısında muayene olacağınız bir uzman ürolog tarafından yapılan teşhisler sonucunda kullanılmalıdır.

Bu açıdan son derece önemli olan iktidarsızlık ilaçlarının kullanımı tamamen uzman doktorların kontrolünde ve tavsiyesi ile kullanılmalıdır. Ereksiyon kaybı yaşayanların kapsamlı bir şekilde muayene olacakları uzman ürologlar tarafından yapılan teşhisler sonrasında, doktorun tavsiye edeceği herkes bu hapları kullanabilir.

Önemi nedeni ile iktidarsızlık ilaçlarını kullanmalarında sakınca olmayan kişiler şunlardır;

  • Ciddi kalp hastalığı olmayan kişiler iktidarsızlık ilaçlarını kullanabilir
  • Son 6 ayda kalp krizi geçirmemiş kişiler, bu ilaçlarla tedavi edilebilir
  • Ağır karaciğer ve böbrek yetmezliği olmayanların kullanmasında sakınca yoktur
  • Retinitis pigmentosa olmayan her tip hasta için uygun ve kullanılabilir ilaçlardır.
  • Öte yandan bazı viral hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçlarla birlikte kullanırken dikkatli olunmalı ve tıbbi yardım alınmalıdır.

İktidarsızlık İlaçlarının Yan Etkileri Var mı?

Yukarda bahsedilen risk faktörlerini taşıyan kişilerin haricinde herkes iktidarsızlık ilaçlarını kullanabilir. Sertleşme sorunu yaşayan tüm yetişkinler için rahatlıkla kullanılan bu ilaçların mutlaka doktor gözetiminde alınması önerilir. Bununla birlikte, daha genç yaş grubunda olanların, performansı artırmak için genellikle ereksiyon ilaçlarını kullandıkları da biliniyor.

Buna rağmen iktidarsızlık ilaçlarının genel olarak bilinen yan etkileri şunlardır;

  • Ateş, bu ilaçları kullananların hararetlerinde artış gözlenir
  • Çarpıntı hissi de bu ilaçların en bilinen yan etkileri arasındadır
  • Etkili baş ağrısı ile baş dönmesi
  • Zaman zaman oluşan görme bozuklukları
  • Aşırı terleme ve bulantı ile iştahsızlık
  • Sırt ve bacak gibi eklem ağrıları görülebilir
  • Sırt ve bacak kaslarında ağrı
  • Genellikle yüzde kızarıklık hissi gibi minimal yan etkiler de gösterir.

Ancak bu yan etkiler kişinin sağlık durumuna, yapısal özelliklerine göre de değişiklik gösterebilir. Yan etkilerinin hayati olmaması için doktor gözetiminde kullanılması tavsiye edilir.

Gençler İktidarsızlık İlaçları Kullanabilir mi?

Her ne kadar ereksiyon kaybı genellikle 40 yaş ve üstünde olanlarda yoğun olarak görülse de daha genç yaşta olanlar için de iktidarsızlık ilaçları tavsiye edilebilir. Daha genç yaşta olanlar genellikle kuvvet ve performans artırıcı olarak kullanıyorlar.

Ancak kaç doz alınması gerektiği ve hangi aralıklarla kullanılacağı konusunda dikkatli olunmalıdır. Genç yaş grubunda performans artırıcı olarak kullanılıyorsa düşük veya orta dozlarda kullanılması önerilir.

İktidarsızlık İlaçlarının İçeriği Nedir?

Sertleşmeyi önleyen damar sorunlarına karşı kullanılan ve kan akışının sağlıklı şekilde devam etmesine yardımcı olan ereksiyon ilaçları bugün pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu sorunlar için üretilen farklı ilaçlar da bulunmaktadır ancak sorun belirli bir sorun olduğu için ilaçların içeriği genel olarak aynıdır.

İktidarsızlık ilaçlarının içeriğinde bulunan aktif maddeler şunlardır;

  • Tadalafil maddesi olan ilaçlar
  • Vardenafil maddesi içeren ilaçlar
  • Sildenafil maddesini içeren ilaçlar
  • Avanafil maddesi etken olan ilaçlar
  • Udenafil maddesi bulunan ilaçlar
  • Lodenafil maddesi taşıyan ilaçlar
  • Mirodenafil içeren ilaçlar bugün piyasada yer bulmaktadır.

İçeriğinde bu maddelerin bulunduğu iktidarsızlık ilaçlarını kullanımı için kapsamlı muayeneden sonra karar vermek daha doğru olacaktır. Söz konusu ilaçların olumlu etkileri de yan etkileri de birbirine benzer özelliktedirler.

İnternette Satılan Erektil İlaçlar Sağlık Sorunlarına Neden Olur mu?

Ereksiyon ilaçları sadece ülkemizde değil tüm dünyada artık daha çok online olarak satılmaktadır. Ancak güvenilir sitelerden alışveriş yapmak, alınacak olan ilaçların içeriğini bilmek hatta bilinen ilaçları satın almak önemlidir. Güvenilirliği son derece sorunlu olan ve içeriği bilinmeyen ereksiyon ilaçlarından uzak durulmalıdır.

Ereksiyon Hapı Alkolle Birlikte Kullanılabilir mi?

Ereksiyon ilacının alkolle aynı anda alınması tüm ilaçlarda olduğu gibi büyük sorunlar ortaya çıkartabilir. Sadece iktidarsızlık ilaçları değil hiçbir ilacın alkol ile tüketilmemesi tüm tıp dünyası tarafından önemle tavsiye edilmektedir.